Handlet LED belysning i huset

Jeg vil be om unnskyldning for at jeg ikke har hatt tid til å oppdatere bloggen oftere, det har mye å gjøre med arbeid og planlegging for ferie. Jeg har ikke hatt så mye å skrive om heller, men nå vil dette endre seg.

I dag var jeg et nytt lys til mitt hjem og faktisk valgte å bestille pærer online. Jeg valgte en butikk som heter Svealight og i Sverige hvor de har gode priser og rask levering til Norge. For de av dere som ikke vet, reduserer felles energiforbruket sammenlignet med tradisjonelle lamper.

LED har en tendens til å miste noe av sin lyseffekt eller lumen, halvveis gjennom sin livssyklus. Fargegjengivelse eller CRI, og fargetemperaturer har også en tendens til å gå ned. Det er derfor det er viktig å vurdere kvaliteten og produsent du kjøper LED-belysning fra. Også Ljusgiganten.se er en flott butikk som er lokalisert i Sverige. Men denne gangen valgte jeg Svea lys i stedet.

Svealight leverer hovedsakelig belysning selskaper, men gitt at jeg kjøpte nesten 20 spotlights så jeg tillåttelse tilgjengelig også som privatperson . Jeg er veldig fornøyd med lysene som skinner veldig mye selv om forbruket er bare på 5W. Jeg kan hjertelig anbefale spotlights til deg som er lei av din gamle lys, spotlight, tror jeg er veldig estetisk mer attraktivt.

Jeg liker å ri mye og jeg har bedt min rideklubb for å erstatte sin belysning for å spare penger hvis dette skjer gjenstår å se. For de som ønsker å vite mer om belysning for innendørs ridehall Jeg kan anbefale ridhusbelysning.nu.

Les mer