Alle skal kunne ha fine klær

Alle skal kunne ha fine klær

Jeg har en venn som alltid har store bekymringer når han ønsker å handle for klær. Han er veldig stor, jeg tror det er XXXL han bruker, og butikkene som selger klær, har ikke et stort hjem. De kan ha XL, og hvis de er større så er klærne svært små. Jeg synes det er veldig trist at ikke alle kan handle for klær, de vil være komfortable på en enkel måte. I går kom han hjem til meg og jeg så ham at han var veldig glad og at han hadde noe han ønsket å fortelle. Han ba meg om å starte datamaskinen og så viste meg et nettsted, og jeg skjønte hvorfor han var så glad.

Perfekt side for store menn

Siden heter Motleydenim.no hvor de spesialiserer seg på klær til store menn. De selger stilige klær og fasjonable klær. Akkurat som en moderne klærbutikk. Forskjellen er at de fokuserer på store størrelser, og her kan alle store menn finne klær som passer, og det er også både stilig og høy kvalitet. Vi satt en stund og gikk gjennom det de solgte på siden og fant mye han ønsket å bestille. En stor vinterjakke var den første til å ende opp i handlekurven. Da fylte vi opp med både jeans og bukser. Så var det selvfølgelig noen skjorter også. Nå kan min venn oppgradere sin garderobe og hver gang han ønsker nye klær, er de bare et klikk unna.